Aanmelden voor 1 of meer acties van Grutsk

U kunt zich hieronder aanmelden voor deelname aan een van de acties van 'Grutks op ús Greidefûgels' 2021. Aan ieder thema zijn 1 of meer concrete actie gekoppeld. Deelname aan de meeste acties is kosteloos. Bovendien worden aan deelname geen concrete eisen/voorwaarden gesteld. Grutsk hoopt u te inspireren om in uw dagelijkse praktijk (nog meer) rekening te houden met weidevogels. We zouden het bijzonder op prijs stellen als u ons informeert over uw ervaringen met Grutsk. Natuurlijk bij voorkeur positief bedoeld of om van elkaar te leren.

Welke acties zijn er?

Vernattingsadvies

Wilt u deskundig advies over hoe kunt vernatten op uw boerenbedrijf voor weidevogels? Vraag dan kosteloos een gesprek aan met de vernattingsdeskundige van Grutsk op ús Greidefûgels. Hij geeft u handige tips en helpt u verder.
Image klik hier voor meer informatie over vernattingsadvies >>

Nestpannen

Nestpannen kunt u direct inzetten om weidevogel nesten te beschermen tijdens het bemesten en maaien. Neem contact op met uw lokale vogelwacht voor afstemming met uw nazorger. Of werk hierin samen met uw loonbedrijf.
Image klik hier voor meer informatie over nestpannen >>

Een uniek grondbord 'Gewurde Litte'

Wilt u deskundig advies over hoe kunt vernatten op uw boerenbedrijf voor weidevogels? Vraag dan kosteloos een gesprek aan met de vernattingsdeskundige van Grutsk op ús Greidefûgels.
Image klik hier voor meer informatie over 'Gewurde litte' >>

Greppelpomp

Bestel een Grutsk op ús Greidefûgels greppelpomp op zonne-energie. In droge tijden van het broedseizoen zorgt u voor natte voeten voor weidevogels op uw land. Grutsk biedt u een korting aan van 10% op deze unieke pompen.
Image klik hier voor meer informatie over greppelpompen >>

Kruidenrijk mengsel

Bestel 1 zak van 8 KG van het speciale Grutsk op ús Greidefûgels kruidenmengsel. Goed voor 1 hectare kruidenrijk grasland. U kunt kiezen uit het speciale Grutsk kruidenmengsel of het speciale weidevogelmengsel.
Image klik hier voor meer informatie over kruidenmengsel >>

Aanmeldformulier

Hieronder vindt u het digitale bestelformulier voor deelname aan 1 of meer acties van Grutsk op ús Greidefûgels. Sommige velden zijn 'verplicht' omdat we de aanvraag anders niet kunnen verwerken of het bestelde product niet bij u kunnen afleveren. Vul het formulier dus compleet in, anders kunt u niet op 'verzenden' drukken. Onderaan deze pagina heeft u nog de mogelijkheid om een bestelformulier te downloaden om daarna terug te mailen/sturen.

Wegens succes verlengd. Tot 5 juni 2021 kunt u nog aan 1 of meer acties deelnemen.

  - Ik ontvang graag 5 nestpannen van Grutsk op ús Greidefûgels:


  - Ik wil graag dat er contact met mij wordt opgenomen door de vernattingsexpert van Grutsk op ús Greidefûgels:


  - Ik bestel hierbij een Grutsk greppelpomp - Adviesprijs € 440,= exclusief BTW - minus 10% korting:


  - Ik ontvang graag een grondbord van Grutsk op ús Greidefûgels met de titel 'Gewurde litte':


  - Ik ontvang graag een zak van 8 KG kruidenmengsel 'basis' van Grutsk op ús Greidefûgels:


  - Ik ontvang graag een zak van 8 KG kruidenmengsel 'speciaal voor weidevogels' van Grutsk op ús Greidefûgels :

  HET SPECIALE WEIDEVOGELMENGSEL VAN GRUTSK OP ÚS GREIDEFÛGELS IS IN 2021 NIET MEER BESCHIKBAAR. DE 70 BESCHIKBARE EENHEDEN VAN DIT MENGSEL KRIJGEN EEN PRIMA BESTEMMING BIJ FRIESE MELKVEEHOUDERS DIE OOK TROTS ZIJN OP ONZE WEIDEVOGELS.

  Aanmeldformulier downloaden kan ook!

  U kunt ook een bestelformulier voor deelname aan 1 of meer acties van Grutsk op ús Greidefûgels 2021 downloaden. U kunt deze dan printen en invullen. Vervolgens scant u deze in en mail terug naar h.dejong@bfvw.nl. U kunt het formulier ook per post terugsturen naar Grutsk op ús Greidefûgels, Antwoordnummer 86371, 8637ZX Wiuwert. Een postzegel is niet nodig!

  Klik hier om het bestelformulier te downloaden >>>